Kazánszerelés

A gázkészülékek működésük nagy részében csendben végzik szorgosan a dolgukat, minden egyes meleget varázsolnak otthonunkba, esetenként meleg vizet szolgáltatnak a pihentető fürdéshez. Valószínűleg senkinek sem nagy újdonság, hogy ezek a készülékek is igénylik a törődést, javítást, karbantartást. Az évi szervizelés elkerülhetetlen tevékenység, ha hosszú éveken át szeretnénk élvezni a kazánok előnyeit.

Kazán karbantartása

Egy kazán karbantartását végző szakember átnézi és megvizsgálja az égőket, hőcserélőket, illetve alaposan kitisztítja a készülékünket. A kazán évi rendszerességgel való tisztítása azért nagyon fontos, mert előfordulhat, hogy a készülék egy piszkos hőcserélő miatt nem tud rendeltetésszerűen működni.

A kazán elhanyagolása meghibásodáshoz vezethet

Azok a kazánok és gázkészülékek, amiknek karbantartása időről-időre elmarad, könnyen meghibásodhatnak. Ezek a meghibásodások azonban nem örökérvényűek természetesen, megbízható és felkészült szakembereink a karbantartás hiányából fakadó hibákat is orvosolják!

Kazáncsere

Előfordulhat azonban, hogy a kazán nagyon régi vagy olyan meghibásodás lépett fel a készüléknél, amit már nehezen vagy egyáltalán nem lehet kijavítani. Ekkor sem kell megijedni, munkatársaink készek precízen és gyorsan kicserélni egy új és modern készülékre régi kazánját.