Bojler szerviz

Bojler szervizelés magába foglalja a villany- és a gázbojlerek átvizsgálását, szervizelését, az új bojlerek beépítését a vezetékek kialakításával, a bojlerépítéshez szükséges engedélyek ügyintézését, az esetleges meghibásodások javítását, illetve a már javíthatatlan bojlerek kicserélését.

Bojler javítás

Ha valamilyen meghibásodást észlel bojlerénél, forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben a fűtőszál, a bojler biztonsági szelepe, vízkő vagy esetleg a nyomáscsökkentő az oka a meghibásodásnak, keresse munkatársainkat, akik gyors és minőségi munkával megoldják, hogy bojlere újra zökkenőmentesen végezhesse dolgát.

Bojler szerelése

Villany- és gázbojler szerelése esetén ma már igen komoly, szükséges és kötelező előírásoknak kell megfelelnünk. Példának okáért, ha a szerelni kívánt gázbojlerünk a házunk kéményébe köthető, kéményseprői engedélyre is szükségünk lesz. Ez az engedély természetesen nem egyenlő a kéményseprők évi ellenőrzésével, külön eljárást igényel. Amennyiben lényeges Önnek a gyors és szakszerű végeredmény, keresse szakképzett munkatársainkat, akik minden esetben a megbízható és lelkiismeretes munka hívei!

Bojler bekötés

A bojlerek bekötésénél jó pár dologra kell figyelnünk. Vegyük példának a kis bojlerek beszerelését! Kis bojlerek (5-20 liter) esetén a bojler bekötése lehet alsó és felső szerelésű is. Alsó szerelésű bojler gyakran a konyhabútorba van beépítve, a hozzátartozó csaptelep pedig a mosogatóra fogatjuk fel. Felső szerelésű bojlereket a falra fúrják fel a szakemberek, ezenkívül a csaptelep is a falból áll ki. A kis bojlerek mellett még jó néhány típussal találkozhatunk, amiknek beszerelése szintén megkívánja a kellő odafigyelést, ezért nagyon lényeges, hogy megbízható és szakképzett szakemberre bízzuk a bojlerünkhöz kapcsolódó tevékenységeket.