A klímaberendezések

A klímaberendezés olyan berendezés, mely zárt térben mesterséges légállapotot, a környezetnél alacsonyabb vagy magasabb hőmérsékletet tud létrehozni. Legtöbbször hűtésre használják, ma már azonban rengeteg fűtésre alkalmas klímával is találkozhatunk.

Klímaberendezések csoportosítása

Az első felhasználás szerinti kategória a komfort klímák csoportja. Ezek a légkondicionálók az otthonokban, háztartásokban használatosak leggyakrabban. A klímák következő típusa az ipari és speciális klímaberendezések, amikkel az ipari speciális közegben találkozhatunk. Ne feledkezzünk meg a klímák harmadik kategóriájáról sem, amiknek szintén nagyon hálásak tudunk lenni a melegebb napokon, ezek pedig a gépjárműklímák.

A klímaszerelés

Amennyiben régóta gondolkozik, esetleg már el is szánta magát a klímavásárlás mellett, de még nem tudja, milyen típusú berendezést szeretne, állunk szolgálatára! Klímaszakértőink vállalják, hogy segítenek kiválasztani és beszerelni az Önnek legoptimálisabb terméket!

Klímajavítás és karbantartás

Ha már van klímaberendezése, de javításra vagy karbantartásra szorul, a legjobb helyen jár! A kiváló szakemberekből álló csapatunk a klímák javítását és karbantartását is vállalja. Amennyiben fontos Önnek a megbízható és precíz végeredmény, keressen minket bizalommal!