Gázszerelés

A gázszerelés komoly hozzáértést kíván. A gázkészülékek nem megfelelő javítása vagy karbantartása tűz- és robbanásveszéllyel járhat, ezért a gázkészülékek javítását csak gázszereléssel foglalkozó szakember végezheti. Építkezéskor vagy felújításkor nem elhanyagolható egy profi gázszerelő munkája és jelenléte, hiszen ezek a szakemberek nem csupán a kivitelezésben, de a gáztervek elkészítésében is segítséget nyújt.

Gázcsövek és -csapok kivitelezése, javítása, cseréje

Előfordulhat, hogy a gázcsőhálózatok, illetve a gázcsapok valamilyen meghibásodás következtében javításra, rosszabb esetben teljes cserére szorulnak. Építkezéskor ugyanezek teljes hiánya kialakításért kiált, ám egyik esetben sem kell megijednünk. Ezen munkálatokhoz kapcsolódó nehézségeket egy jó gázszerelő szakember könnyedén leveszi a vállunkról.

Gázszivárgások ellenőrzése, javítása

Talán mindannyiunk olvasott vagy hallott már gázszivárgás okozta tragédiákról. A gázszivárgás minden esetben életveszélyes lehet, ezért is nagyon lényeges a rendszeres ellenőrzés. Amennyiben gázszivárgás jeleit tapasztalja, forduljon megbízható szakemberhez, aki képes precízen megszüntetni a gázszivárgást otthonában.

Gázkészülékek javítása, cseréje, szerelése, ellenőrzése

A gázkészülékek kezelése megkívánja a megbízható és szakképzett munkaerőt, hiszen ezen a területen a kisebb mulasztások is nagy veszélyt jelenthetnek az otthonokban. Amennyiben valamelyik gázkészüléke elavult és javításra vagy cserére szorul, esetleg a gázzal való fűtés mellett tette le voksát és új készülék kiépítésére van szükség, forduljon hozzánk bizalommal, ha fontos Önnek a biztonságos és igényes végeredmény.