Deutsch Dániel vagyok, épületgépész technikus.

Cégünk 1997 végén megalakult, magyar tulajdonú vállalkozás. Csapatunk lételeme az igényes, minőségi munkavégzés, amivel az elmúlt évtizedben jó néhány visszatérő ügyfélre sikerült szert tennünk. Célunk nem is lehet más, mint a gyors, megbízható és minden igényt kielégítő végeredmény.

Alapvető elvárás magunk felé a megrendelők igényeinek teljeskörű kiszolgálása. Szolgáltatásaink igény szerint választhatók: legyen szó állapotfelmérésről, tervezésről, engedélyek megszerzésről, berendezések szállításáról, kivitelezésről, karbantartásról, csapatunkra ezek közül bármely esetben számíthat!

Felmérjük komfort igényeit, higiéniai szokásait, figyelembe vesszük az elképzeléseit, és ehhez igazítva készítjük el a szükséges gépészeti rendszert és a szabályzástechnikát.Fokozott figyelmet fordítunk a technikai megoldások korszerűségére, valamint az alkalmazott anyagok, berendezések minőségére.

A naprakész szakmai ismeretek és azok alkalmazása kulcsfontosságú a szakmánkban, így munkatársaimmal rendszeresen továbbképzéseken veszünk részt a folyamatos fejlődést szem előtt tartva. Az állandó tanulás révén hiteles szakmai tanácsadással, javaslatokkal segítjük kedves megrendelőinket, amennyiben arra tartanak igényt.

 Bármilyen épületgépészeti munkáról legyen is szó, Ránk számíthat!

Forduljon bizalommal hozzánk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!